Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lesz töle valami baja? Nem...

Lesz töle valami baja? Nem adtam még eddig neki tápszert és volt nekem itthon minta 6.5 hónapos és ez a tápszer meg 10 hónapos kortól van csak ki akartam ezt próbálni utánna olvastam el. Ja és 0.25l ivott meg

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Senni baja nem lesz,de én a helyedben inkább gyümölcsöt és főzelékeket adnék neki tápszer helyett.
2009. jún. 13. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért akarom a tápszert megpróbálni mert nem akar hízni
2009. jún. 13. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki a tejpépeket, nagyon laktatóak, vagy tegyél egy kis sinlacot (ez is egyfajta tápszer, ha nem hízik a baba ezt szokták ajánlani, receptre olcsóbb) beletenni a gyümölcsbe.
2009. jún. 14. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
nyugodtan ihat tápszert, semmi baja nem lesz tőle. nem is értem ezt a tápszerellenes világot... a tejpép mennyivel jobb???? na mindegy... a lényeg, h 10 hó utániban több energia, meg vitamin van, azért, mert az már az akkora babák mozgásfejlődéséhez szükséges energiát, és egyéb szükségleteteit fedezi. baja nem lesz az 1szeri mintától, de ha tápszert adsz neki, akkor a 6 hótól adhatót vedd.
2009. jún. 14. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
az utsónak teljes mértékben igaza van...
2009. jún. 14. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!