Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik pelus hasonlít a...

Melyik pelus hasonlít a legjobban a Liberora?

Figyelt kérdés

Most Liberot használunk és kíváncsi lennék hogy melyik az az olcsóbb kategóriás pelus ami a legjobban hasonlít rá.Havi 250db-ot használ el a kislányom, így egy kicsit húzós a Libero.

Rossmannos, Lidl-s, Tesco színes, Huggies......

2012. márc. 24. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Tesco színes.

Én ezt a kettőt használom (Libero és Tesco-s) mert ezek a legjobbak. Liberot ha van kuponom vagy akció akkor veszek nagyobb mennyiséget. Ha nincs akkor Tesco-s. Pedig nagyon sokfélét kipróbáltam (Huggies, Babylove, Pampers) de csak ez a kettő jött be.

2012. márc. 24. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát árban nem sokkal olcsóbb a spar saját márkás pelusa, de nekem ez hasonlított a legjobban, tapintásra, állagra, minőségre. Pretty baby a neve. [link]
2012. márc. 24. 08:19
 3/9 A kérdező kommentje:
A Pampers nekünk se jött be. A Tesco-s milyen árban van? A Sparos eszembe se jutott, pedig itt is van üzletük.
2012. márc. 24. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Pretty baby,Babylove,meg a Rossmanos Babydream
2012. márc. 24. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem azért, de a babylove kicsit se hasonlít a Liberora.

A másik két említettet nem ismerem.

2012. márc. 24. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a Babylove(DM saját márka)vált be a legjobban,szerintem jobb mint a Libero,azt nagyon nem szerette a lányom.
2012. márc. 24. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:
A babydream tiszta olyan.Csak sajnos most kicsit vékonyabb lett mint volt, és nem igazán olcsóbb mint a libero.Így mi maradtunk a liberonal.Húzós,de nem kell óránként cserélnem mint a többit.Igaz az én kisfiam már 6-ost hord.
2012. márc. 24. 09:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Én ahogy néztem, a Babydream és a Libero közt 10-15ft van/db. A mi általunk elhasznált mennyiségnél ez már nem kevés pénz. Most még 2-est hordunk.
2012. márc. 24. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Bella Happy. Auchanban vettem, gumis derekú, mint s Libero, szerintem jó pelus, de a Libero-t szerintem semelyik nem éri utol.
2012. márc. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!