Kétéves babának hogyan és mit lehet mesélni a húsvétról? Hogyan készítsem elő az ünnepet?
trixi könyvek
van húsvéti kiadása is
200 ft,és inden féle témáról vannak könyvecskéi
Én este, vagy a délutáni lefekvéskor szoktam neki mesélni, hogy mi szokott történni húsvétkor, hogy az én gyerekkoromban hogy telt (templomba szoktunk menni este és mire hazaértünk, már ott volt az ajándék, amit a nyuszi hozott, stb, az ő nyelvén, hogy értse), meg néhány ajándékról, hogy mennyire örültem neki, aztán a húsvét hétfőről, hogy mi szokott történni (locsolás, cserébe tojás, csokitojás, sok süti a locsolóknak, stb), néhány sztori emlékezetesebb locsolásról, meg mindenféle, hogy valaki vízzel locsol, valaki parfümmel, bármi, ami eszembe jut. Meg hogy vannak, akik eldugják a tojásokat és a gyerekeknek meg kell keresni, ilyenek.
Készülni meg úgy készülök, hogy csinálok néhány díszt, sk, papírból. Itt találtam sablonokat:
(Ki kell nyomtatni matt fotópapírra, és az instrukciók szerint megcsinálni. Én mondjuk csak olyankor tudom, amikor a gyerek alszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!