Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti elvinnétek a babátokat ez...

Ti elvinnétek a babátokat ez esetben orvoshoz? 7 napos lesz

Figyelt kérdés

Ma délelőtt mértem nála 37,8 °C-ot. Adtam neki Nurofent, aludt, most lement 36,7-re. Nem köhög, nem náthás. Nyilván a torkába nézni nem tudok. Foga még nincs.

A dologhoz tartozik, hogy a férjem múlt héten volt beteg (torokfájás, orrfújás), nekem tegnapelőtt fájt a torkom, most köhögök.

A babám anyatejes, elvileg az ellenanyagot megkapta.

Mi van, ha csak a foga, és a rendelőben összeszedne valami komolyat? Ha gond van, holnap reggel is vihetem.

Ok nélkül nem akarom elvinni, de a lelkem mégsem nyugodt.

Ti mit tennétek?

2012. márc. 21. 12:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi, én is így gondoltam. Ebédelt, ahogy szokott. Most is mértem, 36,7 továbbra is.

Utánaolvastam, dokik mit tanácsolnak, mikor vigyük a gyereket orvoshoz, és ott is úgy írták, ebben az esetben még nem kell. Nem akarok olyan anyuka lenni, aki minden aprósággal orvoshoz szalad, persze későn sem akarom vinni. Ha felmenne a hőmérséklete, tudom csillapítani, és holnap reggel megyünk orvoshoz. (Remélem, nem kerül rá sor.)

2012. márc. 21. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!