Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol kapható nyálkendő?

Bogyómama kérdése:

Hol kapható nyálkendő?

Figyelt kérdés
Sziasztok, már minden bababoltot, dm-et bejártam, de sehol nem találok nyálkendőt. Valaki tud segíteni, hol tudnék beszerezni?Köszi előre is a válaszokat!

2012. márc. 20. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megmagyaráznád mi az ? Mert lehet, hogy ilyen néven nincs, de más néven van.
2012. márc. 20. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a C&A -ban láttam :)

2012. márc. 20. 11:20
 3/11 anonim ***** válasza:
1. Meg van mire gondoltál, én is erre, csak ezt nem így hívják. Dm, rossmann, bababolt, tesco. Ez alvós rongy, a 4 sarkát lehet rágni. Szinte mindenhol kapható.
2012. márc. 20. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem alvós rongy, hanem szundikendő! Így keresd és mindenhol kapni fogsz!!
2012. márc. 20. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:
:) Nem erre gondoltam, hanem kicsi rongyira, mivel útközben letörölhetem a száját fogzás idején. Az egyik szélén rágókás felülettel. Lehet, hogy már nem gyártanak ilyet. Nyáron még volt evvel a névvel a dm-ben, de most már nincs.:(
2012. márc. 20. 12:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is van ilyen. És még mindig van olyan dm ahol lehet kapni. Utolsó darabok. Vagy a tököli, vagy a dunaharaszti dm-ben láttam. De ha sok dm van felétrek, akkor menj el mindegyikbe.
2012. márc. 20. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Én fogtam egy mintás textil pelenkát - 4 egyenlő részre vágtam, és a széleit beszabattam. - Tökéletes nyálkendők :)

Rágókája meg volt külön.

2012. márc. 20. 23:00
 8/11 anonim válasza:
én a meskán vettem Bamboola-nál, nagyon szuperek! Nem tudom melyik kendőre gondolsz, amit a nyakába kell kötni, nyálfogó kendő, vagy rongyi? Mindkettő van mondjuk nála.. ;)
2012. dec. 18. 11:14
 9/11 kukli válasza:

Nyakba akaszthatót én itt veszek: www.bugyola.hu

Nem nyakba akaszthatót, amit meg tud félálomban gyűrni a kezével vagy rághatná, azt meg itt: Meska, és keress rá arra, hogy "Dudu". Ez utóbbi a termék fantázianeve, nem a készítőé. ;-)

2013. ápr. 26. 08:04
 10/11 anonim válasza:
[link] Én innenn rendeltem 3 db-ot, nagyon jóóóóó, nem kell a baba ruháhát egy nap 5* lecserélni.Ajánlani tudom :)
2014. febr. 19. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!