Ha egészségkártyával veszem a babacuccokat (pl. pelus), akkor csak az egészségpénztár partnerénél tudok számlát kérni, vagy bárhol adnak?
Figyelt kérdés
A DM-et és a Rossmann-t nem látom partnerként, de tudnak ők is egészségpénztári számlát kiállítani? Az oké, hogy kártyát nem fogad el, de számlát se tud adni? Valaki vásárol így?2009. jún. 12. 17:56
12/16 A kérdező kommentje:
MKB-s vagyok. szerintem ezek el fogják fogadni.
2009. jún. 13. 13:52
13/16 anonim válasza:
Elvileg a szabályozás központi, de van amelyik egészségpénztár szőrözős. Pl. az enyém a vitamint mindig visszadobja, a férjemnek más van, azok elfogadják.
Honlapjukon nem írnak erről?
14/16 anonim válasza:
Én is MKB-s voltam, de amikor a gyereknek az orrszívót visszadobta, akkor inkább átléptem másikba.
15/16 A kérdező kommentje:
a honlapon én azt találtam, hogy az összes pelus, meg baba kezdetű ápolószer elszámolható, de az nem világos sehol, hogy ez csak szerződött partnerektől vásárolható meg, vagy bárhol.
2009. jún. 13. 18:11
16/16 anonim válasza:
Szia!Az a lényeg,hogy a saját nevedre kérj ÁFÁs számlát és igénylő lappal együtt küldd be az epénztáradhoz!Így szoktunk mi is vásárolni a Rossmann-ba.Eddig mindig vissza kaptuk a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!