Anyatejes babádnak mikor adtál először gyümölcsöt és mit?
6.-dik vagyok. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
ezt én írtam ki. a kiírás előtt levittem a doktornőhöz hogy nézze meg van e szájpenésze elmondtam, hogy nem akar szopizni stb. azt mondta nem lát semmit. aztán csak nem javult visszavittem, nem is hízott már szinte semmit. elküldött vérvételre meg hasi ultrahangra, közbe felírta a nutritont. csak nem értem előtte mért nem tudta mondani hogy ezek tipikus refluxos tünetek, de addigra odáig jutottunk hogy szinte letenni sem lehetett csak mint egy kis oroszlán üvöltött szegény. volt hogy hajnal 4kor szopizott aztán délután 2kor még nem akart csak az üvöltés volt amint a lábamra fektettem. a hasi ultrahang alatt végig nyitva volt a gyomorszája, de ezzel is csak annyival vagy előrébb hogy van róla papírom, hogy GORos. megint szívni kell az orrát egy hete, meg kapja az antibiotikumot, már most a ventolint is kapnia kell. ezek mind a reflux miatt vannak nagy valószínűséggel. a védőnővel megbeszéltem, hogy annyian mondják jobb lett a hozzátáplálástól, hát valamit javult a helyzet de még most se lett cicifüggő. de sokkal nyugodtabb, megint le lehet tenni, szépen eljátszik, éjszaka se kell 2 óránként. én is nyugodtabb vagyok, hogy nem éhezik. már annyiszor akartam tápot íratni, legalább lássam mennyit eszik, és ugye ha lefejem a tejet üvegből megissza, de a doktornő nem akarja, mert hogy van tejem. tápszerre váltottam volna a hozzátáplálás helyett. megnéztem a neten van a refluxos babáknak tápszer. hát röviden ennyi. ja és bocsánat kérdező, hogy ideírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!