Tejerzekeny gyanus babak eseteben mivel vezetik be a glutent?
Figyelt kérdés
a bolti kekszekben, amit neztem mind van tejpor vagy tej.2012. márc. 18. 15:15
2/8 A kérdező kommentje:
egy 6 honapos babarol lenne szo. aztassak kenyerhejat az almajaba?...
2012. márc. 18. 15:21
3/8 anonim válasza:
háztartási kekszet ehetett a fiam, na meg ő 4 hónapos korától tápszer helyett sinlacot kapott, abban ugye glutén van
5/8 anonim válasza:
A Fosfovitban úgy emlékszem, nincs tejes dolog. Babakeksz, sparban vettem, de már tescóban is láttam.
6/8 xStefix válasza:
Kekszet ne adj neki, meg az úgy egyébként se a legjobb választás...
Szerintem is gabonafélék (pehely, kása), először csak olyan, amiben egyféle van. Ezeket általában készítheted anyatejjel is, ha még szopiztok. De a lisztes főzeléksűrítés is jó.
A lényeg, hogy egyszerre most még keveset kapjon csak és mellette lehetőleg még több hónapig szopizzon.
7/8 anonim válasza:
Fosfovit babakeksszel kezdtem én is, tescoban vettem anno. Az tejmentes.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! igen, szopizik(es tervezem meg szoptatni), viszont nem Magyarorszagrol irok, igy a Fosfovit kekszet nem tudom beszerezni, de szetnezek a gabonapehlyhek kozott! koszonom megegyszer!
2012. márc. 19. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!