Miért pároljátok a gyümiket a hozzátáplálás elején? Úgy könnyebben emészthető nekik?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert egy hete kezdtem a gyümiztetést, és nem tudom, hogy ha párolnám pl: az almát, akkor nem "fogná meg a hasát" a babának?2009. jún. 12. 08:48
1/9 anonim válasza:
A nyers alma is fog!
Sütőtökkel próbáld, vagy őszibarackkal, ne almával.
Vagy az elején csak őszilé, sütőtöklé ami babáknak való ilyen üveges.
(az enyém meg se ette az almát)
2/9 anonim válasza:
Az alma mindenképpen hasfogó akár párolod akár nem. Én sosem pároltam semmit. Lereszeltem vagy összeturmixoltam. Próbáld meg a barackot,az nem fog,inkább lazítja a kakit. Érdemes még(hogy táplálóbb legyen) babapiskótát reszelni bele,esetleg babakekszet,de az drágább. manapság nem javasolják a babapiskótát egy éves kor alatt.
3/9 anonim válasza:
Én sem pároltam a gyümölcsöket, ha nagyon fogja a hasát az alma, akkor az őszibarackkal próbálkozz, vagy próbálhatod keverni az almával.
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a nyers alma fog, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, azért pároljátok-e, mert úgy könnyebb megemésztenie a babának.
Így már nem értem, ki miért párolja...
Tulajdonképpen ARRA lettem volna kíváncsi.
2009. jún. 12. 09:23
5/9 A kérdező kommentje:
Áttértünk a barackra, de imádja az almát is...
Gondoltam hátha a párolás segítene.
Tegnap 2/3-1/3 arányban kevertem őket nyersen (alma kevesebb), de így is tömörré állt össze benne... sajnos...
2009. jún. 12. 09:26
6/9 anonim válasza:
Én csak az almát párolom, mert nyersen fájt tőle a pocak.
7/9 anonim válasza:
én sosem pároltam semmit, és a sárgarépán kívül (ami megfogta a fiam) semmitől nem lett semmi baja sem.
8/9 A kérdező kommentje:
Végre egy VÁLASZ!
Tehát ezért.
Köszi.
Azt hiszem a többiek nem olvasták el sajna rendesen a kérdést.
2009. jún. 12. 09:38
9/9 A kérdező kommentje:
Bocs, 9:34-nek írtam.
De köszi az utolsó válaszolónak is...
2009. jún. 12. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!