Három napos láz utáni kiütés lehet?
Kislányunk 9 hónapos múlt. Kedden délután 39,4-re (levonva) ment fel a láza. Természetesen azonnal mentünk az ügyeletre. Ott a hölgy továbbküldött minket fülészetre. A fülészeten azt mondták, hogy enyhén be van gyulladva a füle, és a torka is kicsit piros. Augmentint kaptunk. Szerdán el is kezdtem neki adni, ahogy kell. A háziorvos azt javasolta ne menjünk le, ügyeleten úgy is látták, annak meg nincs értelme, hogy elkapjon valamit. Ő azt mondta, hogy szerinte ez vírus lehet.
Tegnap reggel még volt egy kis hőemelkedése (4.nap), de déltől már 37 körül maradt a hője. Egész jól el voltunk estig, de azóta szinte óránként sír elég keservesen. Alig lehet ilyenkor megvigasztalni. (egyébként nem egy sírós baba) Ma reggelre pedig a tarkóján, a homlokán, és a füle mögött apró piros pöttyök jöttek ki. Hallottam a három napos lázról, gondolom attól van a kiütés, de attól lehet a sírás is? Most mikor már nincs is láz? Esetleg a pocija fáj, az antibiotikumtól? Kaptunk mellé Pro-Kid probiotikumot, azt is szedjük rendesen.
Esetleg lehet, hogy a foga fáj ennyire (4 jön egyszerre)? Vagy most minden együtt? Bocsánat ha hosszú lett, kicsit tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!