Babam 22 hetes, miert kezdett folebredni ejjel? Eddig sosem tette. Eszik, aztan vissza alszik rogton. Korabban is ebred fel9helyett 6kor
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 10:55
1/11 anonim válasza:
talán mert éhes????
éjjel kel vagy 6kor? nem pontosan értem. és mennyi idős? fél éves, ugye?
2/11 anonim válasza:
az én 5 és fél hós fiam, reggel 5kor ébred, és van hogy 3x is felkel éjjel, pedig 2 és 4 hónapos kora között átaludta az éjszakákat. napközbe alig akar szopizni éjszaka meg éhes nálunk ez a baj, nálatok mi lehet azt így nehéz megállapítani.
3/11 anonim válasza:
előző vagyok, egy kicsit irigykedek, hogy átaludta az éjszakát és fél 9ig alaudt
4/11 A kérdező kommentje:
2hetes koratol ataludta az ejjelt,mostanaig.miert ehes es eddig nem volt az?5hos
2012. márc. 17. 12:12
6/11 anonim válasza:
A fogzás miatt is lehet. Az én fiam most lesz 7 hónapos és már két hónapja sokat kel éjjel. Azóta kijött két foga.
7/11 A kérdező kommentje:
tapszeres
2012. márc. 17. 15:31
8/11 anonim válasza:
lehet, h mar nem eleg tapertekü a mostani tapja. Majd ha valtotok a következöre, lehet hogy visszaall a rend. Nagy baba?
9/11 A kérdező kommentje:
8kg:)))))))
2012. márc. 17. 18:32
10/11 anonim válasza:
ha nappal egyre többet mozog,több kalóriát éget el akkor több kajára van szüksége és ezt lehet éjszaka pótolja
vagy lehet fogzik
vagy mozgásfejlődés.....jajj annyi minden lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!