Van valami haszna a mászó micimackónak és társainak?
Szia.
Igen ezek remek kis dolgok mert utánozza a gyermek,különösen egyke kisbabáknál válhat be.A lányomnak volt és ment is utánna később,meg azért,hogy szétcincálhassa.Most meg a kisfiam megy a nagylány után.:)
Na most engem úgy nézz, hogy én minden sz*rt megveszek a gyereknek, ezen is nagyon gondolkodtam 6 hónapos kora körül, mivel nem csinált semmit, 1-2x megfordult és slussz,de ezt is 6 hónapos kora után. Nem volt időm megvenni, mert egy hét múlva kúszott, rá pár napra már mászott (mackó nélkül), kb. 3 hétig, mostmár feláll, lépeget, 8 hónaposan.
Szóval szerintem hülyeség, legalábbis mozgásfejlődés szempontjából. Tökéletesen megfelel egy bármilyen számára érdekes tárgy, amit el akar érni, az fogja motiválni.
Pl. van tanuló kutyánk is, gondoltam milyen jó lesz, hát le sem tojja, annyira nem érdekli :)
Érdekli viszont a táviránytó, a popsitörlő doboza, és a telefonok. Pedig mondom, mindenféle játéka van, de ezekkel szokott babrálni, na meg az üres Janás flakont görgeti maga előtt és mászik utána :)))
Nekünk mássz utánam Füles verzió volt. Zenélt, dumált meg minden egyéb. A kislányom rá se bagózott, sőt egy idő után elkezdett félni tőle (hirtelen megmozdult, vagy megszólalt)
Bezzeg ha kulcsot, távirányítót vagy telefont raktunk ki, nagyon igyekezett megkaparintani. :)
Szóval babája válogatja, nekünk nem vált be.
Mi is sokat gondolkoztunk rajta, hogy vegyünk, de végül nem vettünk, és hát nélküle is megvagyunk, mászik utánam, meg a mindennapi tárgyak után.
Ráadásul a micimackósnak annyira gáz hangja van, szerintem ijesztő egy pasas hangja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!