Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nyűgös, problémás a...

Miért nyűgös, problémás a babám állandóan? Ma totál kicsinált.

Figyelt kérdés

9 és fél hós kisfiú. NIncs olyan nap, hogy ne sírna, egy nap többször nyöszörög, hisztizik, sokszor keservesen sír, sokszor az álmosságtól kezelhetetlen, de aludni nem akar többet napközben. Ha felkel, utána fél óra múlva újra álmos, dörzsöli a szemét. Nagyon nyugtalan baba. Egész nap meg se lehet állítani, feláll, lépked kapaszkodva, fel van pörögve, és közben sokat sír.

A barátnőm babája volt át nálunk tegnap, ugyan ennyi idős, csak ő kislány. Sosem sír, mindig nyugodt, egész nap nevet, magától alszik napközben is, mindenhova lehet menni vele, mert nyugodtan végig üli.

Más babája is ilyen problémás, sírós, vagy én rontok el valamit? MIndig ilyen volt, hol jobb, hol rosszabb időszakokban. Sírva ébred általában. Mi lehet a baj?

Foga még nincs.

2012. márc. 16. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia kedves utolsó!Mintha magunkat olvasnám..Nálunk 14 hónapos a csemete(kisfiú) és rengeteg rinya van..Ha nem ér el valamit,ha épp nem tudom felvenni,ha nincs kedve fürdeni,ha nincs kedve autókázni..Egyszóval mindenért,sokszor kézben sem jó..Nálatok jobb lett azóta a helyzet?Én kezdek beletörődni,h ilyen kis házsártos lesz a természete,m 2 hós kora óta reménykedünk,h talán pár hónap és jobb lesz..Elmúlt 1 éves,mostmár csak beletörődök,h ilyen és kész...Kérdező ha erre jársz meséld el légyszi,h mikor lett jobb?!..
2017. máj. 4. 13:52
 12/14 Csiszár Vivien válasza:
Sziasztok, látom régi poszt de vannak új hozzászólások. Nagyon el vagyok keseredve. A kisfiam 7 hónapos és nagyon nyűgös baba. 4 hós kora óta nem bírok vele. Egész nap nyüsszög. Sajnos ő nem azért nyöszörög mert főzök vagy takarítok, ha ébren van teljes mértékben vele foglalkozom, nemhogy mást csinálni mellette. Akkor tudok bármit csinálni, ha alszik. Viszont a gond az, hogy hiába foglalkozom vele, énekelünk mondókázunk, tornáztatom, játszunk több helyen,az egész lakásban és még így is nyüsszög. Én már nagyon aggódom. Nem tudom mit tehetnék. Elfáradtam. Az alvással nincsenek gondok szerencsére, ezért sem tudom hova tenni az állandó nyüglődést mikor ébren van. Nappal is 2x alszik és könnyen el is alszik. Ezért gondolom, hogy fájni nem fájhat semmi se neki. Jó lenne ha megosztanátok a túlélési elveteket, vagy mikor lesz jobb.
2017. máj. 5. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Amióta 4 foga kint van, azaz 11 és fél hónapos korától lényegesen könnyebb vele. Volt egy újabb holtpont, mielőtt elindult volna, 2-3 hétig megint beütött a nyűg. Totál. A pelenkázás rémálom volt, hisztizett és elmászott, előtte fél évig 5-kor kelt, 6 és 9 hónapos koráig pedig csak ölben volt el. Most 1 éves és kb. 3 hete tudok érdemben foglalkozni a háztartással.
2017. jún. 8. 22:11
 14/14 Lyoni ***** válasza:

Sziasztok

Mi lett a babakkal? Kinőtték?

2022. ápr. 20. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!