Van Dunakeszin olyan gyermekorvost, aki lehetőleg nem nyugdíjas, de legalábbis az új terápiás lehetőségek irányába is nyitott?
Mi a baj Téglássyval?
Mi is hozzá járunk, 4 hós a babám.
Sok tapasztalatom nincs vele de szerintem tök rendes. 2x kihívtam már, egyszer beteg volt a babám egyszer meg oltani. Mindkét esetben nagyon segítőkész, kedves volt nem szaladt itt volt vagy 40 percig, szépen válaszolt mindenre még azt is megmutatta, hogy hogyan kell hatásosan kiszívni a baba orrát. Mikor a rendelőbe megyünk oltásra ott eléggé siet szinte csak benyomja a szurit aztán már jön is a következő, nincs idő semmire de nem csoda tele a váró és csak 2 óra az egészségrendelés. Szerintem ez mindenhol így megy. Én örülök, hogy tapasztalt sokat látott dokinő. Mikor bemegyünk hozzá fejből tudja a nevünket és, hogy milyen oltást kell kapnunk (mert hogy rotarixet is kap meg prevenart is pluszban).
Igazából az első válaszolótol kérdezném, hogy mi a baj vele. Én annyira nem ismerem ezért érdekel. Eddig 5x találkoztunk és nem volt még semmi extra problémánk amiből esetleg látni lehet, hogy nem jó vagy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!