Mindenki ad az 1-2 éves gyerekének naponta levest ebédre "első fogásként"?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 18:21
11/13 anonim válasza:
Nálunk csak akkor nincs leves, ha főzelék a kaja, egyébként minden nap eszünk levest is.
12/13 anonim válasza:
Én is főzök szinte mindig levest, én nagyon szeretem és igénylem is, és kiderült, hogy a kislányom is nagy levespárti lett:)Nagyjából 2-3 naponta főzök nagy adagokat, addig kitart, és azt esszük míg el nem fogy.
Hétfőn brokkolikrém levest főztem, ma elfogyott, így most lett kész a holnapi frankfurti leves. Persze mellé mindig van második fogás is, de a 2 éves kislányom általában csak levest kér, ezért mi addig megesszük a másodikat is, míg ő a második adag levessel küzd. Jó sok belevalót kap kevés lével, ezért nem marad éhen. Pl. a brokkolikrém leves dugig volt golyóval, ahogy ő mondja:) (az a levesbe való sült tésztagolyó szerűség)
A második fogás petrezselymes krumpli volt sült hallal, de csak fintorgott, szinte meg sem kóstolta.
13/13 A kérdező kommentje:
Szoktam én is krémleveseket főzni, meg hagyományosakat is, csak változó gyakorisággal. Viszont általában leginkább csak a zöldségeket adom belőle a lányomnak, vagy a lével pürésítek. Azért majd igyekszem afelé haladni, hogy rendszeresen együnk levest, még ha nem is naponta.
2012. márc. 14. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!