Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 es fel honapos babad miket...

7 es fel honapos babad miket tud? Miket eszik, mennyit alszik, mikor es hol? Atalussza mar az ejszakat? Minden erdekel.

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia ugyan nekem már nagyobb a babám most lesz 9 hónapos 6 hónaposan 4.5 hónaposan felült egyedül nem ültettem nem volt kitámasztva ő akarta még mielött valaki lehordana 6 hónaposan egyedül felállt kapaszkodva 3.5 hónaposan négykézlábra állt és hintázott előre hátra 4 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást mára már azt eszi amit mi csak ő jóval kevesebb fűszerrel meg tud már egyedül állni és pár lépét már tesz egyedül amúgy kapaszkodva körbe járja a lakást 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát foga még nincs gügyög nagyon aranyosan első szava a baba volt azóta néha monda hogy apa és állandóna hogy baba dede egyszer már sikerült neki a dédi egyenlőre enyi jut az eszembe
2012. márc. 14. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom majdnem 8 hós. :)

Pörög,forog,kúszik (már elég gyors). Támasz nélkül is stabilan ül, de persze nem sokat ültetjük, mert tudom, hogy megterhelő lehet neki. Kiabál, dumál, nagyon eleven,huncut. :) Egy percre sem nyugszik. :D Jól eljátszik a játékaival.

Kb.7,1 kg, 70 cm. Már 74-es ruhákat hord, bár van pár 68-as, ami jó még.

Sokmindent eszik már, de foga még nincs.

6-szor eszik, de nem nagy adagokat eszik egyszerre. Reggel szopi, aztán tízóraira gyümi vagy tejpép, ebédre főzi husival vagy anélkül, uzsira babajoghurt vagy gyümi, vacsira gabonapép vagy sinlac és lefekvés előtt szopi. Imádja a kiflicsücsköt és a babapiskótát rágcsálni.

Fürdés mindig 8-kor van.

Éjjel változó, van hogy átalussza, van hogy kel, de cumival hamar visszaalszik, de néha előfordul, hogy cicivel tudom csak elaltatni. Éjjel 10-11 órát alszik, mindig a kiságyában. Nem kell ringatni. Nappal általában kétszer alszik, de ha túl rövidre sikerül, akkor becsúszik olykor egy harmadik. Délelőtt tízórai után alszik 1-1,5-2 órát (változó)a kiságyában, délután séta közben alszik kb. 1 órát.

Röviden, tömören mi így vagyunk.

2012. márc. 14. 09:43
 3/6 A kérdező kommentje:

elsonek: ti nagyon ugyesek vagytok.

Masodiknak: hasonlo keppen mint ti az en kislanyom is forog, kuszik ezerrel, kivevel nem ul meg egyedul.

Ejszakat meg egyetlen egyszer sem sikerult ataludni legalabb 3 szor ebredunk es van amikor csak a cici segit a visszaalvasba. Nappali alvasaink eleg jol alakulnak egyszer d.e kb 2,5 ora es kb egy ora d.u

Napkozbe csak babakocsiba ringatva alszik el.

sokmindent eszunk a ceklafozelek a kedvenc.7,6kg es 71cm

2012. márc. 14. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Lányom 7hós múlt:forog oda-vissza,hátról-hasra és vissza(4hós kora óta),kúszik mint a villám,egyik karját kitámasztva ül,segítséggel feláll,gagyarászik,néha négykézlábra áll és úgy rugózik,sikítozik és mindent csinál amit nem szabad és közben vigyorog az 5 fogával(felül 3,alul 2).:)

Éjszaka alszik,ha fel is ébred eljátszik kicsit a csörgőivel és alszik tovább.

Napközben fél-1.5órákat alszik,de van amikor egy percet sem.

Reggel és este kap tápszert:220-250ml.

Ebéd:főzelék (190g).

Uzsi:tejpép vagy tejberizspép+gyümölcspüré:230g.

Fürdetés este 6-kor,a tápot este 20-kor kapja félálomban,majd "megy" a szobájába és alszik reggelig.

2012. márc. 14. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok:9kg és 74cm a babóm.Ez lemaradt.
2012. márc. 14. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Hát igen, már most tudják, mit nem szabad, csak az érdekli az én lányomat is. Töltők, laptop, függöny, erősítő, hősugárzó, ruhaszárító... :) Olyan szépen felnyalja a parkettát is. :P

Nálunk a banán a kedvenc. A céklát eddig nem szerette, ma volt az első alkalom, hogy végre evett belőle és nem köpte ki az első kanálnál. :)

2012. márc. 14. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!