Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menny idő míg áttöri a foga...

Kíváncsicska kérdése:

Menny idő míg áttöri a foga az ínyét?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy tegnap óta nagyon szenved a 3,5 hónapos lányom.Már sok mindent megpróbáltam (homeopátia,fájdalomcsillapító dentinox),de a mai nap a legeservesebb.Az még hozzá tartozik hogy fent az örlő fogak érkeznek amiknek a körvonala látható is.Azokat a válaszokat kérem kerüljétek hogy nem lehet mert többen is megnézték és azt mondták hogy bármennyire is szokatlan azok jönnek.A kimondottan nagy fájdalom emiatt is lehet?

Mindennek ellenére lehet hogy mégsem ezek jönnek ki elsőre?Akkor mennyi ideig szenved majd vele?Minden foggal megszenvedünk ezután?

2012. márc. 12. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én 17 hónapig nem aludtam semmit. Szó szerint napi 5 órákat, azt is órákra, fél órákra tagolva. Most 2 hete alszik rendesen, azóta, amióta kijött a 16. foga is. Nem hittem volna, hogy ilyen van, hogy egy babát ennyire és folyamatosan megviseljen a fogzás, de nálunk tuti ez volt a baj, mivel azóta csend van. Kb nálunk is ilyen idősen kezdte a fogzást- előtte a hasa fájt. De természetesen minden kisgyerek más! Hátha nem lesz ez minden fognál.
2012. márc. 12. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs, még annyit, hogy nekünk is volt olyan, hogy olyan fognak láttuk a körvonalát, ami csak hónapokkal később, sokadikként bújt elő. Én nem tudok mit tanácsolni, mert én is mindent megpróbáltam, nulla hatással. Csak kitartást és erőt tudok kívánni!
2012. márc. 12. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Kszönöm.
2012. márc. 12. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk kb. 2 hétig volt zizi és kb. 3-4 napig sírt nagyon keservesen. Egyik nap még nem volt semmi ott, másnapra áttörte. Még várom a másik alsót is, adok neki 1-2 napot, hogy áttörje. Ezt már jobban viseli. 5 hónapos.
2012. márc. 13. 00:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.
2012. márc. 13. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:
4.valaszolo vagyok. Ma reggel mar kint volt a hegye a masik foganak. Este viszont olyan keservesen sirt a fajdalomtol, h en is vele sirtam.:(
2012. márc. 13. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!