Mit tehetnék, hogy jobban aludjon a 4,5 hónapos babám?
Kb. 3 hónapos koráig (a kezdeti nehézségek után) egyre jobban aludt. Aztán "abba kellett hagyni" a szopit, azóta fejek és cumisüvegből kapja. Már akkor volt érzékelhető némi visszaesés, de aztán megint kezdett javulni a helyzet. Többször előfordult, hogy 8-tól 1/2 - 3/4 3-ig aludt, aztán 6-ig. Kb. 2 hete nagyon meg volt fázva, s azóta borzasztó éjszakáink vannak: 1-2 órát alszik elsőre, aztán pedig nincs összefüggő 60 perc reggelig. Kap tejcsit is, de általában próbálom cumival visszaaltatni. Kizárólag hason tud aludni, és amikor felébred, csukott szemmel forgatja oda-vissza a fejét, mintha valami miatt nem tudna aludni. Ha átfordítom a hátára, azonnal felébred teljesen, az oldalára fektetve ált. elalszik rögtön, de max. 1,5 óra után akármennyire kitámasztom, a hátára próbál fordulni, amitől megint felébred és ordít.
Anyósomtól kapom az ívet, hogy ne adjak neki éjszaka tejet, mert már nagy, és le kell róla szoknia. De egyenlőre az az egyetlen eszköz, amivel biztos el lehet altatni. Csakhát azért félóránként sem szeretnék kijárkálni melegíteni.
Az a baj, hogy lassan olyan vagyok, mint egy zombi, és semmi javulás nincs kilátásban. Tud valaki segíteni? Nagyon megköszönném.
Ezek szerint van remény :) Csak az a baj, hogy Németországban élünk, nem tudom, itt van - e sinlac, utána kell néznem. Meg a rizspépnek is.
A megfázás már teljesen elmúlt, azzal nem lehet gond. Viszont a betegsége alatt nagyon keveset, 40-90 ml-t evett. Mostmár napközben egész jól feltornáztuk, 150-180 ml, este mindig megvan a 180, délben pedig már menüt kap, bár még nem egész üveggel. A gyerekorvos ajánlotta, és itt zöldséggel kellett kezdeni. Nem tudom, segítene - e, ha már lassan bevezetnénk a vacsit. ?
A sinlac egyféle bébiétel? Vagy gyógyszertárban lehet kapni? Bocsánat, de egyáltalán nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!