4 napos baba milyen tápszert kaphat?
Minél többet legyen mellre téve és beindul a tejtermelés.
Sok sikert!!!
1. hívd fel az ügyeletet! és kréj orvosi tanácsot.
2. ha sárga, akkor irány vissza a kórház, mert lehet, hogy azért nem eszik, mert "álmos". Nem játék a sárgaság! Elég kicsi a súlya, lehet, hogy korán engedték haza. Nem akarok huhogni, de jobb félni, mint megijedni!!
3. Ne adjatok neki cukros vizet, legyen mellre téve, mert csak attól fog beindulni a tejtermelés! ha tápot adtok neki 4 naposan, akkor búcsút lehet inteni az anyatejes táplálásnak.
Szia!
Én bevinném az ügyeletre, mert nekünk is sárga volt a babánk, és borzasztóan aluszékony, ezért nem is evett, mi is négy naposan vittük be (egy napot voltunk otthon a két kórház közt) és már ki volt száradva. :(
Ő 2500 gramm volt.
A Heim Pálban nagyon lelkiismeretesek voltak. Nekünk az aluszékonyság miatt a légzésfigyelő is riasztott rengetegszer, tulajdonképpen ezért indultunk, és hál istennek amiatt nem mentünk későn.
A gyerekorvosunk különben aznap volt kint, és az egészből semmit nem vett észre.
Szóval szerintem az a legmegnyugtatóbb, ha látja egy orvos, esetleg vesznek tőle vért és néznek egy billirubin szintet, mert ha az nagyon felszökik, az lehet gáz.
Mi a határán voltunk a vércserének, de megúsztuk, hogy épp időben értünk be.
Szurkolok, hogy minden jó legyen!
Szia!
Nem tudom miért nullázod le a választ, ha segítő szándékkal írja az ember. Nem tudom azon kívül milyen tanácsot vársz, hogy menj el orvoshoz vele, ne adj neki cukros vizet? Mindegy, te tudod...
Köszönöm szépen a válaszokat.Én nem pontoztam egy választ sem!!
Megoldodott a probléma addig addia szopizott a pici,míg a végén beindult a tejcsi.Különben a korházba azt mondták amíg nincs elég tej a vízzel potoljuk ki,mert 5napos babának elég 20ml tejcsi annyi meg volt(Szerintem ez butaság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!