Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez a babakocsi...

Szerintetek ez a babakocsi csak ültetett?

Figyelt kérdés
Most akarok venni egy sportbabakocsit használtad ami nem nagy helyet foglal el,kicsire össze lehet csukni és ültetett és fektetett fokozat is legyen rajta, az 5 hónapos kisfiamnak kellene. Ha tudnátok valami jó de használt babakocsit akkor várom a válaszokat. [link]
2012. márc. 11. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos nem fektethető, max. egy picit lehet engedni a támláján, de ez sem biztos.

Ha biztosra akarsz menni, kérdezz az eladótól...

2012. márc. 11. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem fektethető, de nem tudom. viszont ha fektethető sem teheted még bele a babád mert nem merev a háttámlája, csak nagyobb babát lehet beleültetni ezekbe a sport kocsikba, majd ha már önállóan teljesen stabilan ül. 6 hónapos kort írnak minimumnak, de én inkább csak 8-9 hónapos kor körül merném használni.

mi egy éves korában cseréltük le a nagy babakocsinkat ilyenre

2012. márc. 11. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ilyenünk van nekünk is. Sajnos nem fektethető, csak egy nagyon picit lehet engedni rajta ha elalszik ne olyan mereven üljön. De 5 hónapos babának nagyon nem jó még. Később tökéletes!!! :D
2012. márc. 11. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyik sport babakocsi sem fektethető! A sport babakocsi nagyobb már biztonságosan ülni tudó babáknak való nem egy öt hónapos csecsemőnek!
2012. márc. 11. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz mert nekünk fektethető a babakocsink,esernyőre lehet csukni,két csavart kell oldalt kitekerni(kézzel lehet)és fekvőre lehet billenteni,aztán visszaszorítani a csavarral.Több fokozatban dönthető,és nem a háttámla billen,hanem az egész.Nagyon szerettem,mert ha elaludt csak elbillentettem fekvőbe.Auchanba vettük annak idején 13000volt.
2012. márc. 11. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor az nem sport babakocsi hanem ahogy írtad is esernyő babakocsi! A kettő nem ugyan az!
2012. márc. 11. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi de én a kép alapján azt látom hogy az is esernyőre csukható.ha tévedek akkor elnézést.
2012. márc. 11. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Esernyő kocsi, de nem fektethető, amúgy imádom, hisz könnyű felszállni még a magas, régi BKV buszra is. Viszont a Te babádnak még nagyon nem való ez. Várj vele még!

2012. márc. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!