Szerintetek hogy csináljam? (etetés)
Figyelt kérdés
4 és fél hónapos a kislányom.Naponta 6-szor eszik,sajnos tápszeres.Uzsonnára tejpépet kap,utána van még egy vacsi 6 körül, elalszik és nem is kel fel hajnal 3-ig,akkor megint eszik.Próbáltam tegnap egy olyat,hogy 9-kor még felébresztettem,be is vágta az adagját,de 3-kor ugyanúgy felkelt.! hónapos korára megduplázta a születési súlyát,most 7 kiló.A kérdésem az lenne,hogy szerintetek próbáljak éjszaka inkább csak teát adni neki?Ugyanis félek,hogy elhízik.(Bár se az apja sem én nem vagyunk kövérek)Tegnap találkoztam egy ismerőssel,az ő fél éves kislánya akkora,mint most az enyém.Nem sok ez?2012. márc. 11. 14:28
11/11 A kérdező kommentje:
15:31-es. Az étkezés úgy jön ki,hogy 3,6,9,12,15,18óra.max 1 óra az eltolódás,attól függ,hogy éjszaka mikor kel.És tudom,hogy a 15 nem uzsi,és a 18 nem vacsi,de nálunk így jött ki.Nem nagyon tudom eltolni,mert szint percre pontosan 3 óránként eszik..Mint írtam,próbáltam este kilenckor etetni,meg is ette az adagot,de ugyanúgy ébredt 3 körül.
2012. márc. 11. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!