Milyen naptejet használtok a babátoknak?
Avon,50faktoros eddig bevállt nálunk is,mi a 30-as faktorút használjuk magunknak:D
9hós baba anyuja
"A Magyar Vöröskereszt ajánlása szerint: “3 éves kor alatti gyermeket ne tegyünk ki közvetlen napsütésnek! Különös elővigyázatosságot igényelnek a 12 hónapos kor alatti gyerekeket, õket teljes mértékben óvjuk a naptól.”
A napvédő krémekkel 6 hónapos kor alatt óvatosan bánjunk. Csak is speciális gyermekek számára kifejlesztett termékeket használjunk amelyek mind UV-B és UV-A védelmet nyújtanak. A naptejet minden esetben kis részen teszteljük, hogy nem okoz e bőr reakciót."
Annak, aki nem mer fényvédő krémet használni.
La Roche-Posay 50 faktoros. Drága, de véd az UVA, UVB sugaraktól, és nemcsak a bőrfelszínt, hanem a bőr mélyebb rétegeit is végi (most olvastam).
Az én kisfiamnak nagyon fehér a bőre, ezért du. 5 előtt nem indulok el vele sehova. Amikor nekiindulunk, akkor is (alaposan bekenve) igyekszem vele árnyékban sétálni, és a játszótéren is árnyékos helyre teszem le játszani. Már lassan 11 hónapos lesz.
Szerintem gyógyszertárban tudnak segíteni, hogy mit használj, mi is ott kértünk segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!