Danonino joghurtból tízóraira 1 dobozka elég a babátoknak?
Hát, nem kaptál más választ, én megkockáztatok ezért egyet: tejterméket nem javasolt 1 éves koráig adni. Ehet majd még elég joghurtot életében, adj neki más ennivalót, gyümölcsöt inkább addig.
Szép napot nektek!
Köszönöm, de igazán, nem kaptam választ a kérdésemre.
De hát ez van:-(
Megint utolsó vagyok.
Lehet hogy neki elég. Attól függ mikor és mit evett előtte. Mi sem eszünk meg mindig 3-4-et. Sőt van hogy csk egy felet.
Szia!
Nekem 12,5 hós a babácskám és 2-öt szokott bevágni egyszerre , mert 1 nagyon kevés és tátja a száját, egyébként látod rajta nyújsd felé a kanalat ha elfogyott az első dobozka és még ha nyitja a száját akkor az azt jelenti h enne még. Igazából szerintem nem elég, nagyon sporolos adagot raknak bele.
mi is 8 hósan kezdtük el a joghurtokat enni de én megvártam az 1 éves kort adig nem adtam danoninot csak simma üveges gyümis babajoghurtot vagy túrót. De a babácskádnak nincs baja nyugodtan adjál neki.
üdv.12,5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!