Mivel segíthetem azt, hogy megtanuljon járni?
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek baj, hogy még nem jár önállóan a babám?
Már meg tesz maga egy két lépést, de azt vettem észre, hogy nagyon előre hajol, és elveszíti az egyensúlyát. Szerintetek mivel tudnám segíteni a babám, hogy megtalálja a helyes testtartást. Szokott ritkán kézen fogva sétál de nem olyan sokat.
Van valaki itt köztetek akinek a gyermeke nem járt még ennyi idősen?
Hát az enyém 11 hónaposan indult el, neki egy akkor kapott játékbabakocsi segített. (Nem ilyen célzattal kapta)
Ő állni már hónapok óta felállt, és ácsorogni kb 1 hónappal előtte kezdett el. Kézenfogva meg 7,5 hónapos korától sétált.
Az én lányom olyan 3 hete kezdett el kézen fogva sétálni. Felállni és kapaszkodva lépegetni régóta teszik 7 hónapos korától.
Ezt a székes dolgot kipróbáljuk. Nem akarok semmit sem erőltetni csak egy kis segítséget nyújtani a lányomnak, hátha nagyobb bátorsága lenne így. :)
Az a baj, hogy van nekünk is baba kocsi de azt nem használja. Gimnasztika labdát, meg a székeket tologatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!