Miért nem lehet kisbabát (kb.3 hónapos) a tükörben megmutatni saját magának?
Kedves 5. Én nem pontoztalak le, nekem hasznos volt a válaszod :-)
A 6. kivételével, mindenki válasza nagyon hasznos volt, én is tudom, hogy babona és meggyőztetek arról is, hogy a kis lelkére is pozitív hatású. Én is imádom nézni magunkat a tükörben :-)
Köszönöm.
van itt is pár vicces hozzászólás :) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Amúgy az én kislányom nézi magát egész kiskorától, velem együtt is és van foga, nem néma. A tükör meg gyertya mindig olyan misztikus dolgok, ezért van körülöttük sok legenda.
heehe,a fogasat nem hallottam még,de cáfolok..10hónapos,első perctől látta magát tükörben,most 9 foga kinn van,és vagy 2 jön még:)
Egyébként,rám egyszer nagymamám szólt,de úgy meglepődtem,h mekkora baromságot mondott,h az arcomat látva ő is átgondolta kicsit:D
Ja, ja ez olyan nagymamás duma, ők szokták mondani! :) :) :)
nekem is mondták! Én rosszul vagyok a babonázástól.
Ja,ez jó!Anyum is amikor meglátta,hogy babóval nézelődünk a tükörbe,nagy ingerülten mondta,hogy nem lesz foga a gyereknek!
Hát...4hónaposan bújt ki az első 2,majd 6hónaposan még 2.:)
Mondtam is anyumnak,hogy ilyenkor mi van,nem hat a babona...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!