Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 kilós 73 cm-es 7 hónapos...

8 kilós 73 cm-es 7 hónapos babátokra mekkora pelust vesztek? Márka? A combja valahogy vékony.

Figyelt kérdés
Súlya teljesen jónak tűnik a gyerkőcnek, de mégsincs neki se pocija, se combija, olyan kis vékonynak tűnik. Ilyen alkatra melyik pelus a jó ami bírja is? Most 3 as pampersünk van azt 2-3 óránként cserélem mert tiszta pisi az egész.
2012. márc. 8. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Cseréld akkor 4-esre.

2012. márc. 8. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos, hogy 4-es méret kell. próbáld ki esetleg a DADA pelenkát. nekünk nagyon bevált, éjszakára is ezt kapja, mert sokat bír.
2012. márc. 8. 12:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam...a lényeg hogy a 4es meg nagy combra!!!
2012. márc. 8. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
libero 4-es szerintem jó lesz rá!a fiam is vékony lábú és hasonló paraméterekkel rendelkezik nekünk nagyon bevált!
2012. márc. 8. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy a 4es pampers, csak a 3as hoz képest most úgy tűnik, de vegyél egy kisebb csomaggal és ha abból nem folyik ki akkor az már bőven jó neki, vagy kérj ismerőstől próbára néhány darabot. Amúgy a huggies 4-es kicsit kisebb mint a pampers és van egy plusz gumirozása a derékrésznél, azt is érdemes lehet kipróbálni. Nekem is vékony, nyulánk babám van, mi is ezt a két márkát használjuk.
2012. márc. 8. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A lányom 7kg (3hónaposan) volt amikor váltottunk 4-es méretre,Pampers Active Babyt és DM Babylove-ot használjuk.Most 7hónapos és 9kg,74cm.
2012. márc. 9. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!