Milyen formájú tortát csináltassak egy éves kisfiamnak?
Boldog Szülinapot a kisfiadnak:)
A keresztfiamnak ,volt Thomas a gőzmozdony alakú,A "Kicsikocsi" bogárhátú autó,busz :),versenyautó forma.
Szerintem valamelyik kedvenc mesefigurát érdemes megformáztatni,vagy amit szeret :)Kiskuty,kis tigris,oroszlán..stb.Lehet sima krek torta is,arra pedig már vannak ehető képek.Sőt a saját fotóját is megcsinálják rá:)Határ a csillagos ég:)
Szia!
Tavaly áprilisban volt 1 éves, akkor még nem rajongott úgy különösebben semmiért, így én sima téglalap alakú tortát csináltattam neki rajta a nevével és, hogy 1 éves. Mancsolhatott a Drágám, cuki képeink is lettek! :D Gondoltuk majd a többin a kedvenc alapján döntünk.
Lassan 2 éves lesz és eléggé gondban vagyunk! Valamiért most a számok és a betűk érdeklik, ez mellett mindennek örül, ha éppen autózunk akkor úgy visongat mintha akkor játszanánk először, ha építünk ugyanez, ha állatokat nézünk ugyanez a helyzet!!
Ha holnap kellene tortát rendelnem akkor sima csoki torta lenne rajta több apró marcipán/vagy gumi játék állatkával. :D
Idén
Szerintem teljesen mndegym bele fog turni :) Viszont ami nekem sose jött be: arcképes torta. MOst ki vágja bele a nagykést az illető arcába?????Nekem kicsit morbid, de zzel szerintem csak én vagyok így, mert soakn lehurrognak.
De azok is jópofák végülis, én is láttam már olyat, és téynleg jól rárakják a fotót.
:)
Én írtam a "fényképes" tortát:) igen van benne valami...de nem csak sajátfotósat lehet,hanem kedvenc mesehőst is..
igaz ott is elég ciki ledöfni Pókembert,vagy Törpillát :DDD
Vagy ha marcipánfiguráról van szó és megeszed...na szóval érdemes elvonatkoztat:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!