Üveg cumisüvegeket vásároltam. Miyen mellszívót vegyek, aminek a műanyagjából nem oldódik ki a káros anyag?
Anentet néztem kis először, de műanyag az a része, amibe a tej megy... Elektromosat szeretnék.
Ti hogyan oldjátok meg ezt a kérdést? Melyik készül polipropilénből? Vagy az üveget is rá tudom csatlakoztatni?
Köszönöm a válaszodat, természetesen végigolvastam a cikkeket.
Mo.-n az Avent nem polipropilénből készül. Én is a Medelára gondoltam, arról hallottam még jókat. Különben a Pesztonkának üveg a tartája, csak nem mertem eddig venni, merthogy sokaknak nem vált be.
Igazándiból csak a többiek tapasztalataira vagyok kíváncsi.
Sokan annyira felhorkantak, természetesen nem lehet mindentől megvédeni a babát, ezt én is tudom. Ha már valami ellen tudunk valamelyest tenni, miért ne tennénk? De ehhez szeretném tartani magam, hogy nem adok a babámnak semmit ilyen cumisüvegekből.
Kösznöm még 1x a válaszokat!
Boldog babavárást minden anyukának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!