Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Üveg cumisüvegeket vásároltam....

Üveg cumisüvegeket vásároltam. Miyen mellszívót vegyek, aminek a műanyagjából nem oldódik ki a káros anyag?

Figyelt kérdés

Anentet néztem kis először, de műanyag az a része, amibe a tej megy... Elektromosat szeretnék.

Ti hogyan oldjátok meg ezt a kérdést? Melyik készül polipropilénből? Vagy az üveget is rá tudom csatlakoztatni?

2009. jún. 9. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elolvastam a két linket amit kitettél kérdező, és itt azt írja, hogy csak azok a műanyagok a károsak az egészségre, amelyek policarbonátból készülnek, de amelyek polipropilénből azok biztonságosak.És azok persze drágábbak is.(ez mondjuk nem gond, a gyermekeink egészsége mindennél többet ér).Csak azt nem értem ezek után,mért nem mersz pl. Medela vagy Avent mellszívót venni ha azt írja a cikk is, hogy az biztonságos.És sajnos üveg alapanyagból ilyet nem lehet kapni.Jól el kell azért olvsani a cikkeket.Szóval nem mind káros a mi műanyag.Mondjuk ezzel az erővel műanyag palackos ásványvizet sem vegyél.Pl.a Jana babavizet is abban árulják.Szóval nem tudom, most akkor az is káros? a csapvíz meg még károsabb teli van nehézfémekkel, meg káros anyagokkal.:( Levegőt vehetünk még ezek után?Vagy ihatunk ehetünk valamit büntetlenül, hogy ne legyen benne káros anyag?Levegőt sem szívhatunk, mert teli van kipufogógázokkal.A babasétáltatásunk abból telik, hogy nem győzöm kerülgetni a büdös autókat, már úgy érzem néha tiszta hülye vagyok, hogy így óvom a babámat.Én például óvom a szemét is napszemüveggel, de mindeki úgy néz a 17 hós gyermekemre, mintha soha nem láttak volna babán babanapszemüveget.Az anyukákon látok, de a babákon nem, még napvédő sapkából is 50+ UV szűrőst veszek, hogy védjem a fejét, erre itt nálunk vidéken még nem hogy a szél ellen nem használnak sapkát az anyukák, hanem a fejüket sem védik a káros naptól a naptejről ne is beszéljünk.Szóval nehéz ez, hogy hogy is védjük meg gyermekeinket a káros dolgoktól.remélem mindenben véded a kisbabád, nemcsak az etetésben.Mondjuk azért azt tényleg megkérdezném, hogy ha elkezd rágni akkor, hogy fogod kivédeni a káros anyagokat, mert amikor fogzik az egyszerűen durva, hogy mindent amit megkaparint a szájába vesz.persze a méregdrága rágókákat sosem akarja rágni.most egy 400 Ft os olcsó rágókát végre elfogadott, Mam os csoda, hogy olcsó.És nincs benne PCV és még a fogakat is tisztítja olyan mint egy fogkefe.Nah ezt mindenkinek ajánlom.:) Nah eltértem a tárgytól.Kívánok neked boldog babázós éveket!:)
2009. júl. 18. 23:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, természetesen végigolvastam a cikkeket.

Mo.-n az Avent nem polipropilénből készül. Én is a Medelára gondoltam, arról hallottam még jókat. Különben a Pesztonkának üveg a tartája, csak nem mertem eddig venni, merthogy sokaknak nem vált be.

Igazándiból csak a többiek tapasztalataira vagyok kíváncsi.

Sokan annyira felhorkantak, természetesen nem lehet mindentől megvédeni a babát, ezt én is tudom. Ha már valami ellen tudunk valamelyest tenni, miért ne tennénk? De ehhez szeretném tartani magam, hogy nem adok a babámnak semmit ilyen cumisüvegekből.

Kösznöm még 1x a válaszokat!

Boldog babavárást minden anyukának!

2009. júl. 20. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!