Mit adhatnek vagy mit csinaljak,10 honapos kisfiam szuletese ota alig alszik valamit ejszaka, sokszor sir es forgolodik, dorzsoli magat. Egyedul vagyok igy mar en is ki vagyok keszulve? A foga nem lehet gond, mar van neki 8.
Figyelt kérdés
Mivel nem alussza ki magat nappal is nyugos es tobbszor alszik de csak fel orakat.2009. jún. 9. 14:08
1/4 anonim válasza:
eszik eleget?nem fáj a hasa?nincs melege vagy nem e fázik?ha ezek ok...akko próbáld meg h áthelyezed az ágyát..nekünk ez volt a bajunk..amiota máshol van az ágy jobban alszik
2/4 anonim válasza:
Én is ágyfordítással oldottam meg az éájszakai alvásokat.
Nem tettem máshova csak 90 fokkal megfordítottam.
Azóta 1szer ébred teázni.
3/4 anonim válasza:
miért nem veszed néha egy kicsit magad mellé?? nálunk köztünk alszik és 1xkel hajnalban 5 percre míg megissza a tápszerét és 8-9-ig alszik tovább.
lehet hiányzol neki, nem?? próbáld ki...hátha....
4/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. egyebkent mar probalkoztam az agyhelyezessel es a velem alvassal is semmi nem mukodott
2009. jún. 18. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!