Hol tudok olcso babakocsit venni?
én is azt szeretnék 40.000ft.ból többfunkciós,babahordozóval,ami ráadásul jól is néz ki...nehéz ilyet találni
de,hogy választ is adjak a kérdésedre én szoktam figyelni hol-mi van leárazva mi érné meg a leginkább,aprod.hu-n vannak elég jók -jó áron ha te még olcsóbbat akarsz
teszveszen vannak olcsók, de aminek átfordítható a tolókarja az baromi nehéz ha bkvzol vedd figyelembe..
ha könnyebb babakocsi is jó..lehet napernyőt tenni rá..
Nekünk Kunert VIP volt,én imádtam.A Vateráról rendeltük,most 30000Ft.Babahordozót lehet hozzá rendelni 11000Ft-ért,még akkor is 41000Ft.Én nagyon szerettem,strapabíró,sok minden van hozzá,el is tettem a 2.babának.Nagyon sokféle színben van.
A vateráról nem tudok linkelni,valamiért nem sikerül,ott nem ilyen fényes a kereke.
Utolsó vagyok
A Vaterán utánvétellel megtudod rendelni.Nem kell előre utalni és 2 nap alatt megjön.
Olyan is van ami egy váz és rá lehet tenni a sportrészt meg a mózest mindkét irányból.Akkor is látod a babád.Ezek könnyebbek mint az átfordítható tolókarosak.Pl.ez:
Használtan olcsók a teszveszen vagy a vaterán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!