Hogy, és mennyit alszik 18 hós gyerkőcötök?
Figyelt kérdés
A lányom igazából még mindig 2x szeretne aludni, csak nagyon nehezen tudom betartani vele, hogy ebéd utánig fenn tudjon maradni, így tök nyügi. 7kor felébred, majd 11kor már dőlne ki.
De ha meg letetszem, akkor 1 óra múlva felkel, mert ugye éhes, majd utána 17hkor akar megint aludni, ami azt jelenti, hogy este meg 22hig fenn akar maradni, ez meg nagyon gáz sztem egy másfél évesnek...Nálatok hogy van ez?
2012. márc. 5. 20:58
11/14 anonim válasza:
Az én kislányom most 21 hónapos, és már vagy másfél éves kora óta a következő a napirendünk. Reggel 7-8 között kell max. fél9, de akkor már én ébresztem. Tápszert kap. Délelőtt még megkínálom felvágottal vagy gyümivel. Valamikor már 11-re kivan, de próbálom húzni az időt. 11-12 között ebédel. Ha 11kor ebédelünk, akkor már fél 12-kor alszunk, kb 1,5-2 órát. Értelem szerűen ha csak délben alszik el akkor ehhez adódik hozzá a 1,5-2óra. így általában 2 körül ébred. Legközelebb 4 kor eszünk, amihez kedve van. Utána 5-6 magasságában jön a holtpont, amikor látom, hogy már fáradt, de nem engedem már elaludni. Ilyenkor le kell foglalni, sétálni megyünk stb.. 8:15-kor fürdünk tápszerrel alszunk el, általában mindig este 9-kor már ágyba vagyunk. Persze vannak kirívó esetek amikor fáj a fogás stb...De azt is hozzá kell tennem, hogy azok közé tartozunk akik még mindig nem alusszák át az éjszakát, néha akár 3-4szer is felébred sajnos...
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:-)
kedves utolsó!
gyakorlatilag mintha én írtam volna a válaszod, csak annyi különbséggel, hogy nekem nem simán nyüglődik 11körül, meg du. 17h körül, hanem szabályos rohamot kap.
Nekem is mikor fogzás van, mint pl. most is 2 napja, éjjel 3-6x is felkel..:-(
Hát akkor ez van...Minden jót!
2012. márc. 6. 06:59
13/14 anonim válasza:
Nálunk este 7-től reggel 6-ig van alvás, majd napközben egyszer, de az változó, hogy mikor. Ha nem alszik, vagy nagyon fáradt, akkor előfordul, hogy kidől este 5-6 körül, de akkor megint reggelig alszik, nem ébred már meg éjjel, csak annyira, amíg átöltöztetem pizsamába, de már alszik is tovább.
14/14 anonim válasza:
Kb. 1éves kora óta egyszer alszik a lányom nappal. Este fél9-9körül fekszik,reggel fél7-7kor kel. Ebéd után pedig kb.2órát alszik. Nálunk is van olyan mikor fáradtabb,de nem hagyom csak ebéd után lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!