Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik napközben az...

Mennyit alszik napközben az 5-6 hetes babád?

Figyelt kérdés
Eddig olyan jól működött minden. Evett-aludt-ébredés után nézelődött egy fél órát és kezdődött minden előről. Most pedig kb. 1 hete reggel felébred és alig alszik. Megszoptatom, elájul fél órára aztán kezd nyűglődni. Persze tudom, hogy csökken az alvásigénye stb, de talán nem ennyire. Volt olyan, hogy délután 1-től este 8ig 2*20 percre ájult el. Nem sír olyan nagyon hangosan(nem hasfájós baba), de nyűgös és látom a szemén, hogy már nagyon oda van és mégsem pihen egy nagyot. Miért lehet ez?
2012. márc. 5. 10:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok a 6 hetes babámmal. Én amikor már látom rajta,hogy nagyon álmos,de még mindig sír akkor beteszem a hordozóba és hintáztatom és ettől legtöbbször megnyugszik és bealszik,vagy a másik,hogy lemegyek vele sétálni.Bár nekünk a hasfájás miatt is sír általában.
2012. márc. 5. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!