Ezüst fülbevalótól tuti begyullad a baba füle? már a kórházban berakatnám. Vagy lehet a fülben lévő rész arannyal futtatni? Az úgy már jó?
Amikor kifúrják/lövik/lyukasztják, akkor úgynevezett gyógyfülbevalót kell belerakatni. Ha a seb begyógyult, akkr lehet bele mást rakni.
Azt nem tudom, hogy az ezüsttől lesz-e gond, nekem fémallergiám van, így nem tehetek bele ezüstöt.
Szerintem nem érdemes ezzel kísérletezni, inkább aranyat érdemes berakatni. 6-10.000 ft-ért már lehet kapni, vagy vaterán, teszveszen is vannak szépek.
És azt hiszem csak az aranyat rakják be, mert előtte fél napig alkoholban áztatják, s attól befeketedhet. Még azért sem esztétikus az ezüst, mert ugye a víztől is feketedik az, a baba füléből pedig egy jó darabig nem fogod kivenni, mert nehéz dolog, ficánkol kalimpál a kezeivel.
Fehér aranyban is gondolkodhatsz ha nem tetszik a sárga, s attól tuti nem lesz baja.
Nekünk a kórházban berak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!