! DM-ben újra kell regisztrálni a bababónuszra!?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 21:00
1/16 anonim válasza:
Minden gyereket újra kell. Vagy mire gondolsz ?
3/16 A kérdező kommentje:
Igen,ma voltam,és újra kell regisztrálni minden babát!
+ 3 éves korig küldik már a bababónusz kuponokat!
Ja,és ismét kaptunk,egy "kezdő" csomagot,amiben van egy csomó kupon + krémek,baba napló!
2012. márc. 4. 21:30
4/16 anonim válasza:
Tényleg? Na meg is kérdezem holnap a DM-ben, köszi, hogy szóltál :)
5/16 anonim válasza:
nem tudtam erről, köszi, hogy szóltál!
6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen!
2012. márc. 4. 22:03
7/16 anonim válasza:
adnak valami csomagot? én mikor először regisztráltam se kaptam csak egy 15%os kupont.
8/16 A kérdező kommentje:
Igen,mini libero fürdető,saját márkás pelenka kiütés elleni krém, johnsos pelenka kiütés elleni krém,neogranormon törlőkendő,sok kupon,baba napló!
2012. márc. 5. 07:05
9/16 anonim válasza:
köszi. akkor majd elkérem, tuti megint nem adnak maguktól:)
10/16 anonim válasza:
Bocsi, hogy közbekérdezek, de leírnád, hogy milyen kuponok voltak benne? Pont most készülök kuponokat venni, de feleslegesen nem adnék ki rá pénzt, még akkor sem, ha pár száz forintról van szó. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!