Átállhat a napi egyszeri alvásra egy hét és fél hónapos baba?
Figyelt kérdés
Babám lassan egy hete csak 1x hajlandó aludni napközben, igaz akkor 2 - 2,5 órát egyhuzamban. Estére nem lesz nyügi, de olyan szinten kifárad, hogy vacsi után szó szerint úgymarad, abban a pozítúrában alszik el ahogy a cumisüvegből ivott. Délutánonként egyszerűen nem hagyja magát "lenyomni", akár háromnegyed órát is képes üvölteni a kiságyban, fél 7 után meg már tényleg nincs értelme hogy aludjon. Mostmár séta közben sem alszik egy szemhunyást sem. Lehet hogy máris átállt az egyszeri alvásra? Nem korai ez még?2009. jún. 8. 21:47
1/5 anonim válasza:
Vannak időszakok (napok, hetek) amikor változik az igényük de 7 hós még nem fogja tartósan csak 1 szer aludni 1 nap..
ez a tapasztalatom.
2/5 anonim válasza:
Szerintem sem lesz ez tartós, csak éppen most ilyen korszaka van. Bár minden babának más az alvásigénye, de fog ő még 2szer aludni, sokáig nem bírja
3/5 anonim válasza:
Hát,hogy korai-e azt nem tudom,de nálunk 9 hónapos korától van ez,most 11,5 hónapos.Ebéd után alszik egy nagyot,de este 8-kor már úgy alszik mint akit lecsaptak reggel 7-ig.
4/5 anonim válasza:
Elképzelhető, nekem mindkét lányom kb. ugyanilyen idősen kezdte el, hogy naponta 1-szer aludtak. 1 éves koruk után meg már egyszer sem. De nem ez az általános.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Az én kis manóm 8 hónapos, és kb. 2 hete kezdődött nála az, hogy vagy egyszer (de akkor 2-3 órát) alszik, vagy kétszer egy nap. Én is remélem, hogy visszafog állni teljesen a kétszeri alvásra.
Jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!