Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány éves kortól (és hány...

Kíváncsicska kérdése:

Hány éves kortól (és hány Kg-tól) lehet ülésmagasítót használni?

Figyelt kérdés
Még odébb van a gyerekülés vásárlás (3 hónapos a lányom) de már most nézegetem az üléseket.És azon gondolkodom, hogy ha a 0-18 kg kategóriát vesszük meg akkor kell-e a 9kg-tól induló gyerekülés vagy már a magasító is jó.Csak azért mert most 5.5kg a lányom nemtudom a bébihordó jó lesz-e neki 9 kg-os koráig.Szóval értitek a dilemmám?0-18Kg, vagy 9-25 Kg.tanácstalan vagyok.ennél nagyobb átfedést ugye meg nem javasolnak az okosok, bár nem tudom nem-e csak nyereségvágy az oka.
2012. márc. 2. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:

ugye míg nem lehet tudni addig azt mondom húzzátok ki a hordozóval minél tovább és 9-25öst vegyetek.

nekünk 0-18 kilós van, fiam 14 kiló, 2,5 éves, most veszünk 15-től ülést mert kinőtte. a feje is túlér, az öv se jó helyen van és már kényelmetlen is neki :(

utólag könnyű okosnak lenni, a 0-18csak a nagy babáknak a hordozót helyettesíti szerintem

2012. márc. 3. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy voltam vele, hogy míg lehetett, húztam a bébihordóban, utána pedig egy (két) 0-18 kg-sat vettem. Hiába az van ráírva a bébihordozónkra, hogy 13 kg-ig jó, 8-9 kilónál már nem volt kényelmes nekik, így lecseréltük egy (két) 0-18-ra. A mai napig ezt használják (4 és 2,5 évesek, 15 kg alattiak). Ha ezt kinövik, akkor sem ülésmagasítót fogunk venni, hanem 15-36-os ülést - nekem ezek biztonságosabbaknak tűnnek, mint egy ülésmagasító.
2012. márc. 3. 08:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam 5 hósan kinőtte hosszra a hordozót. Utána 0-18-asba utazott 2 éves koráig. Utána vettünk neki egy 9-36-ost. Ő nagy gyerkőc, átlag felett van magasságban és súlyban is. Így neki már a 9-36-ot vettem, azt már kihúzzuk amíg kell valami a feneke alá. De ennek is van saját ötpontos öve. Tehát még nem az autó övével kötöm még be a gyerkőcöt.(most 3 éves). Egyébként az ülésmagasítókat 3 évtől vagy, és 135 cm.-től lehet használni. Az ülésmagasítókat kb. 5 évtől tartom biztonságosnak.
2012. márc. 3. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó voltam, a 0-18-ast is hosszra nőtte ki.
2012. márc. 3. 09:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ameddig lehet bébihrdozó,és utána 9-25-ös ülés.Nehéz kérdés, de majd a lányom úgyis eldönti :)
2012. márc. 3. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!