Mi a véleményetek a hordozókendőről?
Ja, és télen hordozókendősen elcsúszni és elesni a gyerekkel...na, azt nem kívánom senkinek. Szerintem vegyél mindkettőt. Ja, a kendő azért is jó még (ha babakocsival mész, vidd magaddal), mert tudsz úgy szoptatni, hogy közben nem látja ország-világ a melledet, nem érzed magad kényelmetlenül.
Szóval szerintem a kérdés nem úgy szól, hogy melyiket, hanem hogy a kocsi mellé vegyél-e kendőt. És igen, szerintem vegyél. :)
Ha belefér a költségvetésbe, szerintem érdemes mindkettőt beszerezni. A babakocsi sok szempontból kényelmes, apa is tudja tologatni meg a nagyszülők, nincs az a veszély, hogy helytelenül használod, mint a hordozókendőt stb. Viszont rémálom vele a tömegközlekedés, a lépcsőzés, sőt, az enyém a posta ajtaján is alig fért be.
A másik, hogy sok baba egyszerűen utálja a babakocsit, de hogy a Tied is ilyen lesz-e, nem tudni előre.
Viszont ha a baba a szabadban szeret aludni, praktikusabb a kocsi: ha elszundított, leülsz egy padra egy parkban, és tudsz pl. olvasni.
Nekünk volt mindkettő (vagyis mei tai-t vettünk, az olyan 3 hónapos kortól használható), aztán mindig azt használtuk, amelyikhez kedvünk volt. Kivéve olyan 3-6 hónapos kora között, akkor sírt a kocsiban, így abban az időben csak hordoztam.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tényleg jó ha van mindkettő. Aztán hogy kendő, mei-tai, kenguru, az más kérdés.
A kislányommal sajna akkor hagytuk abba a kendőzést, amikor második alkalommal hányt telibe mindkettőnket. Úgy látszik ő nem bírja a melegben összedörgölőzést... Gondoltam megírom, a Te babád is nyári lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!