13 hónapos fiam ehet diós tésztát?
Az enyém is 13 hónapos és én még nem adnék neki.
A dió is aközé a kevés étel közé tartozik, ami nagyon könnyen allergizál, ezért másfél éves korig nem javasolt még darálva sem....
én 1 év után a diót már adtam, a többivel vártam.
ha meg már kostolta, akkor nyugodtan.
"A kérdező kommentje:
karácsonykor evet diós bejglit attól nem volt semmi baja, akkor elvileg nem allergiás rá:)"
Akkor jóétvágyat a picinek, az én lányaim is szeretik.
Grat. A hivatalos, orvosi ajánlással indokolt válasz lepontozva, a "há' én adtam oszt nem lett baja" meg nem...... tipikus anyukák. Én ezt csináltam, nem lett baja. Oké, de lehet hogy szimplán csak mázlid volt.
Kedves kérdező! Orvosi tanácsokra hallgass, ne olyanokra hogy "hát én csináltam" meg NEM egyformák a babák. Ha a gyerek egészségéről van szó, akkor orvost kérdezz, ne anyukákat, akik nem értenek valamihez, csak tanácsolnak..
"Kedves kérdező! Orvosi tanácsokra hallgass, ne olyanokra hogy "hát én csináltam" meg NEM egyformák a babák. Ha a gyerek egészségéről van szó, akkor orvost kérdezz, ne anyukákat, akik nem értenek valamihez, csak tanácsolnak.."
Igen, hallgass az orvosokra, és ne adjál a gyereknek semmit az anyatejen kívül -akkor sem, ha nincs, vagy nem elég- 3 éves korig.
Nyugodtan lehet adni mindent a gyereknek, csak módjával kell bevezetni, nem kell "könyvmoly anyukának" lenni.
Két lányom van, köszönik szépen egészségesek, pedig mindent esznek, 9-10 hónapos koruk óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!