Huggies Premium pelenka jó minőség? Gumis? Vastag mint a Liberó vagy vékonyabb?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 11:51
1/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó!Teljesen meg vagyok vele elégedve,persze a liberóval is.kicsit puhább mint a liberó de ugyanolyan megbízható!
2/6 anonim válasza:
Jó minőségű, inkább Libero, mint Pampers vastagságú.
Egy baja van: a ducibb babák combját megnyomja a gumírozás (szorosabb, no).
3/6 anonim válasza:
Nekünk bejött:) Nem annyira kemény, mint a libero, de ha nem 20 dkg-os híg hasmenés van benne, akkor nem folyik ki semmi belőle. Gumis, de CSAK a prémium. Igaz - most, hogy eléggé hurkásodik a fiam (7kg feletti) a gumis része nyomot hagy a combikáján (9kg-ig típust használjuk)
5/6 anonim válasza:
nagyon jó, és valamivel vékonyabb, mint a libero (és olcsóbb is). Mi ezt a két márkát használjuk.
6/6 anonim válasza:
Mi is ezt használjuk ,de csak éjszakára,meg vagyok vele elégedve.Vékonyabb mint a Libero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!