Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire természetes 7-8 hós...

Mennyire természetes 7-8 hós babánál hogy fülsiketítően sikít ha nyügös valamiért? Igazából a szomszédok miatt kérdezném.

Figyelt kérdés
Néha szokott olyan hangosan sikítozni, hogy szerintem még a földszinten is hallják (4.-en lakunk) Én nem gondolom hogy ez baj lenne, biztos kinövi. Inkább ha álmos, vagy ha front van akkor csinálja 2-3 hete. Amiatt aggódom, hogy nehogy azt gondolják hogy bántjuk, mert olvastam itt egy olyan választ, hogy ezt hitték egy sikítós baba szomszédjai :( Többen is tapasztaltaok már ilyet? Még nem szólt senki érte, de nem is mindenkivel szoktunk beszélgetni, inkább csak pár szót váltunk ha találkozunk. Nagyon kellemetlen lenne ha azt feltételeznék , hogy verjük stb... Imádjuk és nem tudnék ártani neki :(
2009. jún. 8. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam is szokta csinálni néha. Gondolom nem reggeltől estig sikítozik a te babád se, szerintem nem fogják azt hinni, hogy bántod.
2009. jún. 8. 11:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sikítós baba anyukája vagyok. Nálunk pár hetesen kezdődött, tipikusan éhséget jelzett vele. Aztán később már bármilyen kényelmetlenségnél elővette (hasfájás, álmosság stb.) Nemsokára 10 hónapos, mostanában játékból és hisztizéskor használja. Én sem megszokni, sem leszoktatni róla nem tudtam idáig, csak annyira tellett, h' ha biztosan tudom, h' hisztiből sikít, akkor megpróbálom elterelni a figyelmét valami játékkal, vagy nem veszek róla tudomást. Így előbb abbahagyja, mintha folyamatosan reagálok rá, rászólok, könyörgök. Én is féltem, h' a szomszédok azt hiszik, h' verjük, de szerencsére vagy gyerekeik vannak, vagy unokáik, és tudják, h' nemcsak mintababák vannak a földön.
2009. jún. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!