Melyik fajta almával kezdjük a babákat hozzátáplálni? Leveses és nem puffaszt?
Hiába írunk itt bármit, mert úgyis a gyerek dönti el, hogy melyiket szereti. Mi almát termelünk nagyüzemi szinten, van ilyen és olyan is.
A redspur-t mindenki szereti, de a goldent és jonagoldot én nem, de a kisfiam igen. Mikor friss az idared, eszi, de a pincéből nem kell. Az éva almát és a jonatánt megint eszi mindenki.
Elméletileg egyiknek sem lenne szabad puffasztania.
szerintem mindegy, ha magyar alma. inkább arra próbálj figyelni, hogy olyan helyről vedd, ahol nem permetezték agyon.
nálunk a jonatán, jonagold a kedvenc.
Mi is a Johangoldot szeretjük igazán, bár a lányom most sima pirosat eszik kétorcára. Az Idared is finom és a Golden is, de utóbbi csak akkor, ha már rendesen sárga. Igaz, kissé pépesebb, kevésbé lédús.
Először csak a levét add neki, aztán pedig inkább pépesítsd, ne reszelbe kínáld rögtön. A reszelt almában nagyobb rostok vannak, amiket nehezebb emészteni és néhány babát foghat is emiatt.
És mindezt lehetőleg 6 hónapos kortól, akkor is, ha tápszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!