Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb nedvszívó...

Melyik a legjobb nedvszívó pelenka, ami valóban sokat bír?

Figyelt kérdés
6 hónapos babámnál eddig a pamperst és a huggiest használtuk, de néhány napja úgy tűnik nem bírja ki az éjszakát(12 órát). Nagyon sokat iszik a pici és ezért sokat pisil. 9 kg, 4-es méretet használunk. Milyet ajánlanátok, milyet próbáljunk ki?
2012. febr. 29. 23:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, teszünk egy próbát a Liberóval. Van most valahol akcióban?
2012. márc. 1. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
igen az auchanban mi is 4-es méretet használunk és 49-re jön ki darabja most!
2012. márc. 1. 21:50
 13/17 anonim ***** válasza:
A legjobb a libero,és még soha nem éreztem a gyereknek pisi szagát.Mindkét gyerekem csak ezt használtam.
2012. márc. 1. 22:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló voltam.

Nekünk a liberó nem vált be.Amikor megszületett a fiam a kórházba liberót kapott de nagyon csúnyán kiütéses lett tőled,mondták,hogy más pelust használjunk majd.Huggies és fixiest használtunk kb 3 hónaposa koráig.Majd áttértünk a Dm-es babylove pelusra, kipróbáltuk a liberót is de még mindig kiütéses lett tőled.Kb 6 hónapos koráig csak a Dm-es pelust használtuk.Ekkor már mi is 4-es méretet használtunk és kipróbáltuk a huggies,olyan durván kikezdte a gyerek bőrét,hogy én olyat még sosem láttam.Szabályosan véresre kezdte a gyerek bőrét.Na akkor szépen letettem a huggiesről végleg.Soha többet nem próbálkoztunk vele.Mikor meggyógyult kipróbáltuk a liberónak a 4-es méretét(akkor még más mintával és minőséggel)és szerencsére már elfogadta a gyerek bőre a pelust és onnantól 7 hónapos korától a liberót,a pampers aktiv babyt és a Dm-es babylove pelust használtuk,egészen 16 hónapos koráig.Ekkor tértünk át a Happy bellára. 16 hónapos korától egészen 25 hónapos koráig csak ezt az egy pelust használtuk.Majd elkezdtük a bölcsit és mindig olyan pelust vettem már amit olcsóbban megkaptam.Libero, pampers, happy bella, Dm-es babylove.2-3 féle mindig volt itthon.

Most 34 hónapos a fiam és még mindig pelusos sajnos.Most még van egy fél csomag 5-ös liberónk ezt elhasználjuk éás nem tervezek többet venni.Vettem múlthéten egy csomag olcsó 38 forintos noname pelust egy pelenka boltba és tökéletes.Azért mondom,hogy tökéletes mert ebbe legalább érzik,hogy pisis.Tehát ha véletlen belepisil akkor rögtön szól,hogy cseréjük ki mert zavarja.Ritka már,hogy pelusba pisil,naponta egyszer.Csak azért nem vettük/ vették még le a bölcsibe se róla mert nem szól ha pisilni kell.

2012. márc. 2. 00:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi először Kauflandos saját márkás pelust használtunk,de attól pelenkakiütése lett,ezért áttértünk Huggiesra,attól a kiütések elmúltak ugyan,de még nappal is kifolyt belőle a pisi,nemhogy éjjel.Kipróbáltuk a narancssárga Pamperst,és ez bevált,se kiütés,se pisi,pedig a kisfiam jó sokat pisil,és volt olyan,hogy 14 órát simán kibírt,mert este 7-kor fürdetés után ráadtam,éjjel nem szoktam pelenkázni,mert átalussza az éjszakát,meg amúgy sem tenném éjjel tisztába,és reggel nem 8-kor ébredt,ahogy szokott,hanem 9-kor és mégis kibírta ugyanúgy.Ja,és az sem mellékes,hogy majdnem egy árban van a saját márkás pelussal.
2012. márc. 3. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:
A Rossmann babydream pelenkák nagyon jók!
2012. márc. 3. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:

4-es méretből a PINE 4MAXI vagy 4MAXI+ méretet tudom ajánlani,3590 - a mindennőnek oldalon.

Azt írják, hogy 500ml /sec a nedvszívása, én ezt így nem mértem sosem, de nekünk bevált.

Amúgy amiket az előttem szólók írnak azok is rendben vannak.

2012. márc. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!