Milyen fiú és lány nevek illenek ehhez a vezetéknévhez?
lány nevek: Emese, Emőke, Enikő, Elvira,Evelin, Eliza, Johanna, Imola, Ividő, Ilona, Irina, Laura, Leona, Lilla, Janka, Panna, Tekla, Zita, Róza, Olga
fiú nevek: Elemér, Endre, Ernő, Erik, Edmond, Ervin, Emánuel, Imre, Igor, Iván, Illés, Donát, Tamás, Balázs, Alen, Albert, Andor
Remélem hasznosak az ötleteim, próbáltam vegyesen válogatni ritkább, gyakoribb, régibb újabb neveket is.
Szerintem mind illik a vezeték névhez, de lehet köztük ami kevésbé szerintetek.
Boldog baba várást.
Gáncs Áron
Gáncs Liliána
Gáncs Bence
Gáncs Márta
Gáncs Adrienn Anna
Gáncs Ádám Emil
Nekem ezek nagyon tetszenek.
Én is az utolsó pillanatra hagytam. 36 hetesen sem volt még név. Aztán NST-n nekem is kiderült, hogy futás. Megindult a szülés. Egyből pánikba estem, hogy szegénynek neve sem lesz. Aztán mint a villám belém csapott, hogy Csongor! Mindenkinek nagyon tetszik a családban. Nekem is. Imádom!
A másik: Igen nekem is volt, hogy mondtam neveket és tuti valakinek nem tetszett. Jöttek a magyarázatok, én pedig idegbajt kaptam már. Aztán mindenkinek azt mondtam Lőrinc lesz, csak hogy hagyjanak békén. Gondolhatod, hogy nagy volt a meglepetés! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!