Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pro+Kid és antibiotikum...

Pro+Kid és antibiotikum bevétele között mennyi időnek kell eltelnie? Ha a pro+kidet tápszerbe teszem nem baj ha hagy belőle picit? Vagy tegyem bele kevés teába és úgy adjam neki oda?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom az antibiotikumot reggel és este kapja. A probiotikumot akkor a kettő között, mondjuk délben adjad. Én úgy csináltam, hogy akkor még előetetnem kellet 30 ml AR tápszerrel, és én abba tettem bele, mert azt mind megitta. Te is csinálhatod azt, hogy egy kicsi tápszert kiöntessz egy pohárkába (a legjobb a antibiotikumos, vagy köptetős kupak, főleg ha kiálló pereme is van) és abba oldod fel a prokidet, de lehet teába is, vagy vízbe (forralt).
2012. febr. 29. 18:55
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged.
2012. febr. 29. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!