15 hónapos oltással mik a tapasztalatok? Hova kapják a szúrit a babák?
Szia!
A fiam 3 hete kapta meg, a karjába. Én is nagyon paráztam, mert sok rosszat hallottam róla. Neki is készültem mindenféle lázcsillapítóval, nagyszülőket készenlétbe helyeztük. 1-2 nap nagyon nyügi volt, de semmi nem volt eddig, remélem már nem is lesz.
Azt hallottam, hogy ezek az oltások már jóval korszerűbbek, mint amit pár évvel ezelőtt kaptak a gyerekek, ezért kevesebbszer jelentkezik mellékhatás is.
Ne izgulj!
Bízzunk benne.Remélem nem lesz semmi.Állítólag a mi dokinőnk combba fogja beadni,hát én még ilyet sem láttam.
Köszönöm a gyors válaszod:)
Ne izgulj előre! Én is nagyon féltem tőle, aztán megúsztuk egy kis kiütéssel. Ennyi.
Talán a karjába és a popójába kapta a szurit.
karba adják.
én beadattam mindent.
ezek a betegségek MMR nem leginkább magában veszélyesek hanem ha párosodik egy megfázással, egy tüdögyulladással már rögtön halálos még korházi körülmények között is.
sógorom gyerekorovos(külföld), és a fertözö oszt´lyon volt egy jó darabig, és hosztak hozzájuk kanyarós tüdögyulladásos gyereket, ami a kanyaró egyik normál mellékhatása, de még korházi körülmények között is halálos.
gondolj bele ha egy kanyaró járvány kitörne így télen micsoda pusztítást végezne föleg gyerekeken.
Combba kapta, semmilyen mellékhatás nem volt utána.
Sőt, mi a 18 hónaposat is a combba kaptuk.
A védőnő is azt mondta,hogy karba meg combba kapja.szegénykém.lesz ordibálás:)
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!