Pelenka kérdés?
igen hasonlit a liberohoz, de a merete inkabb a pampershoz
nalunk libero tokeletes, pampers meg huggies meg nagy, de ha veszel a kek csomagost vedd, mert a piros huggies dereka nem gumis, azonnal elcsuszik, minden kifolyik
ami nekunk most nagyon bevalt az a zold tescos
amugy mi is midit hasznalunk
Szerintem a pampers (főleg a sleep and play) nem ér semmit. Amúgy is undorító, amikor a pisitől takonyszerű állaga lesz a pelenkának, megduzzadt zselé lesz belőle. Én szeretem a liberot, főleg azért, mert hátul is gumis és abból nem folyt ki a kaki. Most viszont vettem huggies premiumot (4-es méretet) és az jobb mint a libero, jobban ráillik formára a fiamra. Kényelmes is, és ennek is gumis hátul a dereka.
Amúgy szerintem a huggies nem hasonlít a pampersre, inkább a liberora, szóval nem biztos, hogy neked tetszene. De szerintem egy próbát megér.
Bemész a DM-be és szólsz az eladónak hogy szeretnél egy dm activ beauty kártyát igényelni, ad hozzá egy igénylőlapot, azt hiszem rögtön ad is egy ideiglenes kártyát, amire már rögtön gyűjtheted is a pontokat. Minden 200 forint után kapsz egy 1 pontot. Idővel postán megkapod a rendes kártyát is. Ill. jelentkezz a bababónusz programba is, ha eddig még nem jelentkeztél, mert akkor külön küldenek még postán is kuponfüzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!