Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenka kérdés?

Pelenka kérdés?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a pampers és a huggies között? Válaszokat köszönöm!
2012. febr. 29. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a pampersnak keskenyebb a nedvszivo resze, a huggiesbol van tobb fele, mekkora erdekel? az ekonomy nem er semmit se
2012. febr. 29. 09:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát pampersből a midit használjuk. Nagyon szeretem, a kislányom sem pattogott ki tőle. Viszont nincs dm-es kuponom, akcióban meg már jó ideje nincsen, így örülök, ha 60 ft alatt megtudjuk venni, de így nagyon drága. Soha nem volt még huggies pelusunk. Olyan vastag kb. mint a libero, ugye? Váaszod köszönöm!
2012. febr. 29. 10:04
 3/12 anonim ***** válasza:

igen hasonlit a liberohoz, de a merete inkabb a pampershoz

nalunk libero tokeletes, pampers meg huggies meg nagy, de ha veszel a kek csomagost vedd, mert a piros huggies dereka nem gumis, azonnal elcsuszik, minden kifolyik

ami nekunk most nagyon bevalt az a zold tescos

amugy mi is midit hasznalunk

2012. febr. 29. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pampers (főleg a sleep and play) nem ér semmit. Amúgy is undorító, amikor a pisitől takonyszerű állaga lesz a pelenkának, megduzzadt zselé lesz belőle. Én szeretem a liberot, főleg azért, mert hátul is gumis és abból nem folyt ki a kaki. Most viszont vettem huggies premiumot (4-es méretet) és az jobb mint a libero, jobban ráillik formára a fiamra. Kényelmes is, és ennek is gumis hátul a dereka.

Amúgy szerintem a huggies nem hasonlít a pampersre, inkább a liberora, szóval nem biztos, hogy neked tetszene. De szerintem egy próbát megér.

2012. febr. 29. 10:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A pampers sleep & play nekünk sem jött be és a liberotól is pelenka kiütéses lett. Akkor meggondolom ezt a huggiest.
2012. febr. 29. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Amúgy ha szoktál a dm-ben vásárolni, és van elég pontod, akkor csináld azt, hogy kiváltassz egy 50 pontos és egy 150 pontos kuponfüzetet, akkor a pelenkából lejön 25 % és a végösszegből 15%. Vagy ha kevesebb pontod van, akkor csak 50 pontosat váltsál ki és akkor is 25%-kal olcsóbb lesz a pelenka.
2012. febr. 29. 10:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Megint 4-es vagyok. Azért figyeld a többi boltot is, mert lidl-ben nemrég volt akcióban a pampers, és szokott lenni a rossmanban meg a tescoban is akció.
2012. febr. 29. 10:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, hogyan lehetne DM-es kuponfüzetet szerezni, ezért soha nincs pontom! De köszi, akkor majd figyelek!!:)
2012. febr. 29. 10:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Bemész a DM-be és szólsz az eladónak hogy szeretnél egy dm activ beauty kártyát igényelni, ad hozzá egy igénylőlapot, azt hiszem rögtön ad is egy ideiglenes kártyát, amire már rögtön gyűjtheted is a pontokat. Minden 200 forint után kapsz egy 1 pontot. Idővel postán megkapod a rendes kártyát is. Ill. jelentkezz a bababónusz programba is, ha eddig még nem jelentkeztél, mert akkor külön küldenek még postán is kuponfüzetet.

[link]

[link]

2012. febr. 29. 10:30
 10/12 anonim ***** válasza:
ha már ott vagy, akkor próbáljátok ki a Dm-es Babylovee pelust. szerintem mérföldekkel jobb a Pampersnél!
2012. febr. 29. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!