Hány hónapos kortól "várható el", hogy a kisfiam megkapaszkodjon bennem (pl a nyakamnál), ha felemelem?
Sziasztok!
Bevallom, már elég nehéz (7 hónapos, s több, mint 9 kiló), s nem mindig tudom mind a két kezemmel tartani, mert a másikkal éppen csinálnom kell vmit (be- v. lezárni vmit, kinyitni, becsukni, stb.), s a kis "basám" két keze oldalra kitéve- jobb esetben, - rosszabb esetben még ficánkol is, hogy majd kiesik a kezemből.
Mondom neki, hogy segíts a mamának azzal, hogy kapaszkodsz belé, s meg is mutatom, de hát "a basa póz" jobban "tetszik" neki :)))
Úgy 12-14 hós korukra kapaszkodnak és csimpaszkodnak jó erősen.
Jó szolgálatot tenne nektek a hordozókendő csípőn hordozva.
Köszi!
Hordozókendőt használok, de csak kinti jövés- menéshez. Ne szereti, ha állok vele, menni kell. Apró tevékenységek közepette otthon, nem szereti, s nyűgös lesz. Már próbáltam, mert amúgy sétáláshoz, s egyéb ügyintézésekhez nagyon szereti... :((
Óóóó, ez jól hangzik! Kipróbáljuk mi is ezt a játékot! Hátha... :))
Köszi!
Mi is így játszunk, közben mondom neki gyorsan: kapaszkodj!kapaszkodj!kapaszkodj!
11 hós kb 11 kiló. Én sem bírom el, de rendesen még nem kapaszkodik.
Köszi nektek a válaszokat!
Mindez megerősítette bennem, hogy sokkal tudatosabban játszam vele ezt az " előre hajolósdi játékot"! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!