Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kölesgolyót, illetve más...

Kölesgolyót, illetve más majszolnivalót mennyi idős kortól lehet adni a babáknak? Kell egyáltalán?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
87%

Én 1 évesen vettem neki kölesgolyót. Hát mit ne mondjak, elég nagy falat, így csak úgy tudott belőle enni, ha fogtam, és harapott. Alig volt még 4 foga akkor...

Azóta is itt díszeleg a konyhában.

Vettem neki kukorica pufit, azt nagyon szereti, és abból egyedül is tud enni mert meg tudja rendesen fogni. Na, meg már 7 foga van.

Kapott zizit is. Egy kis tálkába öntöttem ki és egyesével csipegette ki, de csak néhány szemet.

Ha fagyizunk, ostyarudat kap, amit szintén egyedül fog és rágcsál.

De megmondom őszintén, én nem sűrűn adok neki ilyesmiket.

Talán havonta egyszer...

Kekszet sem eszik, babapiskótát sem.

Az étkezések között ne nassoljon, bár ez az én véleményem.

2009. jún. 7. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én akkor adtam a Kislányomnak amikor már evett kenyérhéjat,kiflicsücsköt és nem lett tőle kiütése!!!

Én kb. 8-9 hónaposan adtam neki akkor már 8 foga volt és ügyesen fogta már kézzel a majszolnivalót.

Kölesgolyót,Bulátát és 11 hónaposan adtam neki kukorica pufit is nagyon szereti :)

Akkor adok neki amikor megyünk sétálni délután uszi után vagy ügyeket intézek délelőtt és keveset evett reggelire akkor kap ilyen rágcsikat.

Igaz nemsokára 1 évesek leszünk és már eszik mást is.

Lehet,hogy most lepontoznak de én amikor már evett tojást 8 hónaposan akkor adtam neki babapiskótát(DM-ben vettem nem jut eszembe a neve,de nem cukros a teteje).A babakekszet próbáltam először de 1-2 db megevett de utána csak gyümölccsel ette csak meg.De próbáld meg lehet,hogy a te babád szeretni fogja.

Remélem tudtam segíteni.

11,5 hónapos kislány anyukája

2009. jún. 7. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!