Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom, ha agyrázkódást...

Honnan tudom, ha agyrázkódást kapott?

Figyelt kérdés
Ma reggel az 1évesem úgy kirúgta magát a kezemben, hogy a földtől kb. 30-40 cm-ről leesett. A fejét ütötte be. Megvigasztaltam, utána "teszteltem". Amiket eddig tudott, most is tudja. Nem látok rajta semmi furcsát. Most alszik.
2012. febr. 27. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Hányinger,naponta többször hányás.Én ezt tudom...
2012. febr. 27. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Torzult koponya csontok, Fényt nem birja tág pupilla, fényre nem reagál a pupilla, aluszékonyság, orrvérzés, hányás , nem eszik, akkor korház azonnal és traumatologia!

nekem is 40 cm röl estett le hátul ütötte meg a kuponyáját azonnal korházva vittem de hla az égenk nem történt baj

2012. febr. 27. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor vinni kell orvoshoz esés után: Ha nem sír föl egyből rövid ideig eszméletlen, ha kívülről is láthatóan nagyobb ütés érte a fejét (nagyobb púp), ha fölszakadt mély sebes fejbőr, ha zavart, nem egyformán reagálna a pupillái, ill. nem megfelelően (fényre nem szűkül, sötétre nem tágul),nagyobbakat meg lehet kérni,hogy csak a szemükkel kövessék az ujjunkat, ha egyensúlyát veszti, bizonytalanabbul jár, ha hosszabb ideig nyűgösebb, fáradékony. A hirtelen elalvást azért nem írom,mert a kicsit az ijedtség és a sírás után gyakran elfáradnak és alszanak egy nagyon jóízűt.
2012. febr. 27. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
hányingert, hányást kihagytam, de ez egy fontos tünet
2012. febr. 27. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt, hogy a lányom is hátravégódott a vizes járolapon. Szintén 1 éves. Nem vettem rajta észre semmi furcsa dolgot, kicsit sírt, mert felkiabáltam és attol jobban megijedt. Utána ment tovább játszani. Nem hányt, nem volt rossz kedve, minden rendben volt vele.
2012. febr. 27. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!