Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Látszik 2 éves kisfiamon h...

Látszik 2 éves kisfiamon h beteg lesz. Mit csináljak hogy ne betegedjen meg?

Figyelt kérdés
Kicsit köhög,folyik az orra ha hidegről bejön a melegre.Még csak 1szer volt beteg.C-vitamint adom neki meg sok teát,de mit tudok még tenni??
2012. febr. 26. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha már látod rajta, hogy beteg lesz, akkor valószínű egy ideje már ott lappangott benne a betegség, így már teljesen kiűzni nem tudod, de a C vitamin sokat segíthet.

Ha meg akarod erősíteni az immunrendszerét, akkor ajánlom neked az Immunotrofina készítményt.

S ha úgy érzed rosszabbodik az állapota, akkor vidd el dokihoz. Én egy egyszerű köhögést próbáltam itthon kikezelni, de a vége hörghurut és fülhurut lett. Azóta mindig leviszem dokihoz, és egyszer ő ajánlotta az előbbi készítményt, amit írtam, ez segít megvédeni az immunrendszert. Betegség alatt dupla dózis adható belőle. Persze emellett gyógyszer is kell, ha nagyon beteg a gyerek. De persze reméljük nálatok semmi komoly nem lesz.

2012. febr. 26. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:

sok tea mit jelent? mindenképpen dupla annyi folyadékot mind normálisan.

nekem pl lányom reggeli tea után csak vizet ihat, de ha ilyennek érzem akkor egésznap cukrosat kap amit nyel is rendesen, és simán dupla adagot iszik mint rendesen. ez a lényeg. folyékony ételek, még több folyadék miatt, pl lehet leves amit szeret.

2012. febr. 26. 12:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

eleve több mint 2 litert megiszik egy nap,még ennél többet próbálok neki:)

2012. febr. 26. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Fenistil csepp!!!

Ha elkezd folyni a kislányom orra, egyből ezt adom. Nagyon jó!

2012. febr. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!